במסגרת היותי חופשיה ומשוחררת לשלוש שעות ביום (בין 9 ל-12) בהן יערה מבקרת את בבית הספר ביקור נימוסים. החלטתי לעשות אחת ולתמיד קורס בקישוט עוגות בבצק סוכר. לשמחתי טלי, חברה יקרה ומוכשרת בלונדון מעבירה קורס זה (וכמובן בעצמה מעצבת עוגות מדהימות), אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלה.
ואחרי שיעור אחד בו כבר למדתי כל מיני טיפים חשובים איך בכלל להתעסק עם זה....תראו את עוגת ליל הקדושים שלי, מי שיתאזר בסבלנות וירד לסוף הרשומה יוכל גם לדעת אם זאת עוגה טעימה.....
ואחרי שיעור אחד בו כבר למדתי כל מיני טיפים חשובים איך בכלל להתעסק עם זה....תראו את עוגת ליל הקדושים שלי, מי שיתאזר בסבלנות וירד לסוף הרשומה יוכל גם לדעת אם זאת עוגה טעימה.....
טוב אז למי שתהה אם העוגה טעימה....
זאת לא עוגה אמיתית זה סתם קלקר (DUMMY CAKE) לאימון.....
נראה לי שלקראת ערב ליל הקדושים ב- 31 אנסה להכין אחת אמיתית כזאת!
מאברוק יקירתי על תחום יצירה חדש ומאאגניב וטעמים.
השבמחקיפה לך העוגה
נשיקות
אורית
לרגע רציתי להחמיא לך על גובה העוגה :o))
השבמחקנו טוב נחכה עם המחמאה לעוגה האמיתית
הפאמפקינס יצאו לך מתוקים להפליא !
וואו, איזו השקעה בעוגת דאמי!! היא מקסימה! וגם - אני לא יודעת מתי שינית את התמונה ב-header של הבלוג, אבל רק עכשיו שמתי לב, והיא מקסימה!!
השבמחקיאמי של קישוט.יאמי של בלוג.
השבמחקמקסים ! מחכה לעוגה האמיתית !!!
השבמחקאיזה הובי נחמד (ומשמין... :-) ),
אגב אם את צריכה מתכון לעוגת שוקולד פשוטה (לא כושית רגילה... כזו שנשארת רטובה, עשוייה עם מעדני שוקולד, של מיכל memko), תכתבי לי מייל ואשלח לך :-)
איזה חמודות הלדעות!
השבמחקואהבתי את "ביקור הנימוסין"
שלחתי לך מייל אתמול, תני הצצה...
חחחחח הרגת אותי שזו לא עוגה אמיתית....
השבמחקהדלעות מקסימות!!!! איזה יופי :):)
כל הכבוד! מחכה לראות את העוגה האמיתית.. יאם יאם...
דבר ראשון, תתחדשי על תמונת הכותרת, היא נהדרת!
השבמחקדבר שני, "העוגת כאילו" נראת שווה ביותר, רק חבל שנשאר לי טעם של קלקר בפה...
מחכה לראות עוגה אמיתית.
יענו יש לנו עתיד משותף!
השבמחקאני האופה ואת ה"קשט" - בינתיים תתאמני טוב טוב על עוגות "בפריטנד" אולי נכין יחד ליונצ עוגה לבר-מצוה.
אמא
כל הכבוד על העוגה הדלועית, בהחלט פיילוט מוצלח! מתי האמיתית?
השבמחקמצחיק. אחותה היא הבייביסטר שלנו והיא בדיוק כאן ומספרת לי עליה. איזה עולם פצפון....
השבמחקאיזה עוגה מגניבה! מתאים לי הסגנון הזה! מקסים!
השבמחקרוני - מילשייק
איזה כיף.
השבמחקשעות חסד הא?...תמשיכי להנות וליצור
פעם ראשונה שאני שומעת על "עוגת קלקר" זה טעים??? תתחדשי על התחום החדש.... ואני ראיתי בדמיוני עוגה מפוררת בסוף הפוסט אחרי שהוחרבה כליל ונאכלה כמעט עד תום, עכשו העת לדבר האמיתי.....יופי של התחלה.....אני נהנית מתגובות המשפוחה שלך....
השבמחקמקסים ביותר! לא ידעתי שגם אתם חוגגים את החג המעצבן הזה!
השבמחקמירה
נהדר - תזהרי הגעת לעוד תחום ממכר...
השבמחקותתחדשי על עיצוב הבלוג