יום חמישי, 29 בספטמבר 2011

כל הארץ תפוחים תפוחים......

כל עונה והסמלים שלה, כל חג והסמלים שלו.....
אז לנו אין את הדלעות של הלוואין ולא את עץ האשוח ופתיתי השלג של כריסטמס, אבל הסמלים שלנו לא פחות מיוחדים מושכים ויפים.
בהמלצתה של חתולי (בלוג סריגה מעולה), שמוביל להדרכה המצויינת בבלוג המפורסם והמדהים בהוראות המצויינות שלו - PLANET JUNE, נתקפנו אחותי ואני במחלת קרישה של תפוחים לראש השנה......
חלקם כבר נמסרו ונוספים בצבעים שונים נקרשו....אבל באיזשהוא שלב התחלתי להתייאש וכאבה לי היד מהקרישה....
אז קבלו מקבץ שוויץ של התפוחים הראשונים.
אגב חשוב לי להגיד בשביל הפרוקטוקול, שהנה ההוכחה הברורה כי מרשמים מדוייקים ואני זה אף פעם לא הולך ביחד, כל תפוח יצא לי לגמרי שונה למרות שאני "נשבעת" שעקבתי אחרי ההוראות......(נו טוב....חיפפתי פה ושם.....), אבל ככה הם יצאו יותר "אנושיים" כלומר פחות מושלמים, כלומר כמו בטבע!



ולסיום, קבלו את הקינוח שהמצאתי לראש השנה, אפיתי כוסיות מבצק פריך שקדים, בישלתי במחבת תפוחי עץ ירוקים עם דבש וקינמון, הרכבתי את המנה - כוסית בצק עם כדור גלידה וניל, מקושט בתפוחי עץ מבושלים, גרגרי רימון ופלחי חבוש מבושלים בסירופ....יאמי יאמי.....


שנה טובה ומתוקה!!!!

12 תגובות:

  1. התפוחים שלך מקסימים!!!! והקינוח נראה טעים, שתהיה שנה טובה!!ליאת266

    השבמחק
  2. יקירתי, אני מקנאה ביכולת שלך לאמיגורמי מושלמים שכאלו-התפוחים נפלאים והקינוח נראה מושלם
    שתהיה לכם שנה של התחדשות קלה ומוצלחת מלאה באושר והמון רגעים מאושרים

    השבמחק
  3. איזה קינוח מהמם! יש בו משהו אירוטי אפילו... :-)
    והתפוחים הסרוגים - כל כך מתוקים!
    שתהיה שנה נהדרת, אוהבתותך.

    השבמחק
  4. הקינוח נראה יאמי לחלוטין. אישית הייתי מוותרת על הגלידה ונהנת כל כך מהבצק עם התפוחים, חבושים ורימונים. נשמע ונראה נפלא.
    האמיגורמי יפיפיים. אוהבת את העובדה שכל אחד קצת שונה ומיוחד.

    השבמחק
  5. שנה טובה. התפוחים מקסימים! והקינוח שלך - ישר למאסטרשף(:

    השבמחק
  6. זה פשוט מ-קסים !!!
    שנה טובה ומתוקה והתאקלמות נהדרת בשנה החדשה פה :)
    LoolaB - Smadar

    השבמחק
  7. התפוחים שלך פשוט מקסימים ביותר, עם אופי, מה שנקרא LOL חחחח
    והקינוח שלך נשמע מעולה!

    שנה טובה יקירתי. חיבוקים מרחוק, מירה

    השבמחק
  8. נראים נהדר כל התפוחים שלך . הקרושים והמבושלים
    שתהיה שנת מתוקה מתוקה
    ענת

    השבמחק
  9. וואו... פתחת לי את התאבון עכשיו!
    הסריגה שלך נראית מושלמת!
    שנה טובה והתאקלמות מהירה :-)

    השבמחק
  10. אני מקווה שאת מתכננת להכין את הקינוח הזה למפגש הבא שלנו.... הוא נראה כל כך טעים !!!!
    והתפוחים מתוקים ! מושלמים !!

    השבמחק
  11. היי, אני חדשה אצלך כאן.....
    כלומר, אני עוקבת זמן מה אחרי הבלוג, ככה בשקט בשקט, ואפילו עברתי על המון פוסטים ישנים שלך.
    הבלוג שלך מקסים, הילדים שלך מתוקים ומוכשרים ובכלל... את סופר כשרונית.
    יופי שחזרתם לארץ, אני אמשיך לקרא, יש כבר מנוי בגוגל רידר, וגם מקווה לדפדף בבלוג השני שלך.
    שנה טובה, התאקלמות מהירה.
    ליאור (חתולי8)

    השבמחק